Merken

In de salon van Sprankeling Beautycare werk ik met diverse merken: Bioslimming, Klapp Cosmetics, Eqology en producten van Malima For Kids zijn verkrijgbaar. Lees hier meer informatie over deze merken.

Bioslimming

Binnen no time een megazachte, glanzende, strakkere huid. Met zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de buik, op de billen, rug en bovenbenen. Het zorgt voor een versteviging van de huid en helpt zelfs bij vermoeide en onrustige benen. 

Een fantastisch merk dat geweldige resultaten laat zien al na 1 behandeling! 

Sprankeling Beautycare salon de Weere Opmeer Noord Holland Bioblimming, afslanken, verstrakken, cellulitis, striae vermoeide benen

Sprankeling beautycare, Opmeer, Omega 3, bloedtest, fitter worden, Bioslimming, afvallende afslanken

Eqology

Bij Eqology zijn ze zeer gepassioneerd over de natuur en dat is zichtbaar in hun producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogrenderende ingredienten. Alle producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingredienten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

De producten van Eqology zet ik in om iemand weer in balans te krijgen en zo te begeleiden bij het verminderen van onverklaarbare klachten. Ook kunnen de producten worden ingezet om de huidverbetering te ondersteunen. 

Malima For Kids

Malima For kids is een natuurlijk merk dat speciaal ontwikkeld is voor de kwetsbare baby-/kinderhuid. De producten bevatten een diversiteit aan oliën zoals Babassu, Abrikozenpit en Macadamia olie. Ook zijn de producten verrijkt met o.a. Sqalane, Inulin en Yoghurt extract. 

Er zijn producten voor het wassen van de haartjes, het badderen en ook voor de verzorging van de huid. 

Heerlijke producten, echt een weldaad voor zowel kind als moeder, aangezien er ook een olie in het assortiment zit die door de moeder gebruikt kan worden tijdens de zwangerschap om droogte en trekkerigheid van de groeiende buik tegen te gaan. 

Sprankeling beautycare Verzorgings product kind natuurlijk

A Classic | Dit is de lijn welke vitamine A bevat, een belangrijke vitamine voor de huid. Vroegtijdige veroudering wordt tegen gegaan, pigmentvlekken en poriën worden verfijnd. Resultaat: Frisse en soepele huid.

Klapp Cosmetics

In de salon wordt gewerkt met de producten van Klapp cosmetics. Een pionier in de wereld van de schoonheid. De belangrijkste reden dat ik gekozen heb voor dit merk is omdat het aantal % van de werkstoffen in de producten vele malen hoger is dan bij andere merken. Klapp heeft 5% aan werkstoffen waar andere merken gemiddeld 1% toegevoegd hebben. Hierdoor zal het uiteindelijke resultaat van de verfijning van lijntjes, vlekjes, dofheid etc. groter zijn. De maskers van Klapp cosmetics worden als tussenstof gebruikt bij de massage van gezicht en decolleté. Geen gebruik van olie dus, maar een heerlijk masker van dit mooie merk wordt ingezet. 

Hyaluronic | Vocht: dat is waar u aan kunt denken bij de Hyaluroniclijn. Wanneer een huid een te kort aan vocht heeft dan ontstaat verslapping van de huid. Met deze lijn wordt vocht aangeleverd en vochtverlies tegen gegaan. Resultaat: Frisse huid, opvulling van fijne lijntjes.

C pure | Een lijn die geschikt is voor de vale, wat dikkere huid, gestreste huid. De lijn bevat ingrediënten welke de huid kalmeren, in evenwicht brengen, herstellen en ook antibacterieel werken. Resultaat: Gladde en frisse huid.

ASA peel | Een vermoeide, doffe, oneffen, vlekkerige en glansloze huid wordt door de ASA peel aangepakt. Een natuurlijk peelingproces wordt met deze behandeling ingezet. De huid wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. Resultaat: Normale dikte van de huid ontstaat, frisse uitstraling.

Immun | Wanneer u meerdere merken door elkaar hebt gebruikt en telkens iets anders hebt geprobeerd kan uw huid hierdoor wat van slag zijn. De huid in een stabiele fase brengen kan met de Immunlijn van Klapp cosmetics. Resultaat: Een huid die stabieler is in haar conditie..