Skinshooter Klapp

Skinshooter

Last van pigmentvlekjes, rimpels, couperose of littekenweefsel? Om deze problemen nog grondiger aan te pakken is het nodig dieper in de huid te komen met de werkstoffen vanuit de producten waarmee ik werk.  In de salon maak ik gebruik van de HC3 skin shooter. Dit is een apparaat dat door het toedienen van kleine elektrodeschokjes hele kleine openingetjes gemaakt in de celwand, waardoor het mogelijk is dat de werkstoffen echt in de cel komen. Eerder werd dit alleen behaald door hele kleine gaatjes in de huid te maken, maar met dít apparaat is het maken van die gaatjes niet meer nodig. Dit betekent dat de behandeling geheel pijnloos is, maar wel dat mooie resultaat heeft.

Door de inzet van de skinshooter wordt de elastine, hyaluronzuur en collageen in de huid fors bevorderd. Ook wordt de bloedsomloop en de lymfeafvoer gestimuleerd en de spanning verhoogd met als resultaat een natuurlijk facelifteffect. De huid oogt hierdoor frisser, strakker en gladder.

Voor optimaal resultaat is het aan te raden de behandeling in kuurverband in te zetten.

Mesotherapie naaldloos. Salon Sprankeling Beautycare de Weere, gemeente Opmeer. Huidverbetering Klapp cosmetics.

Inhoud behandeling:

  • Oppervlakte reiniging
  • Diepte reiniging (enzymepeeling)
  • Gebruik Skinshooter (gemiddeld 3o minuten)
  • Afgesloten wordt met een bij uw huid passende crème

Voor het mooiste resultaat is het aan te raden deze behandeling in kuurverband toe te passen. Afhankelijk van de conditie van de huid kan dit wekelijks, elke 2 weken of elke 3 weken. Waarna de behandeling met langere tussenpozen het beste kan worden herhaald om het effect te behouden.

Nieuwsgierig geworden of een vraag over het toepassen in kuurverband? Maakt u dan een afspraak

Duur: 60 minuten

Tarief: €75

Kuur: 3x voor €215, 6x voor €415