Veel gestelde vragen Bioslimming

Sprankeling Beautycare Opmeer Noord Holland Afslanken, lichaam verstrakken cellulitus verminderen natuurlijk.jpg

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een multi-prijswinnende detox, afslank en anti-cellulite behandeling van Provence Cosmetics. Tevens is Bioslimming de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt!

Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. Bioslimming bestaat uit professionele salon behandelingen en behandelset voor thuis: de Bioslimming Trio Home kit.

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in een salon?

Voorafgaande aan de behandeling vul je als klant het intakeformulier in. 

Vervolgens start de behandeling. De salon behandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt je als klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.

In de tweede fase wordt de folie verwijderd en de Ultra Slim Effect gel in gemasseerd. Deze gel voelt koud aan en zorgt voor verdere vetverbranding en drainage.

Tijdens de inwerktijd nemen we het ingevulde intakeformulier door en kijken we samen waar jij graag aan wilt werken en geef ik advies over hoe ik je het beste kan helpen. 

Hoe werkt Bioslimming?

Bioslimming combineert  op een unieke wijze een hoge concentratie algen extracten, pure essentiële oliën,  en cafeïne samen met  beide thermo componenten: zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulite en vetafbraak.

Hoeveel centimeters kan ik verliezen?

Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 kg na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van het gewicht dat je wilt verliezen. Je kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 of 6 weken. Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in combinatie met de Bioslimming Homecare producten aangeraden (bioslimming drink, belly perfection drink en bioslimming home cremeset).

Zal ik van top tot teen worden ingepakt?

Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt inmasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de gels op hun plek blijven.  Als gewenst kunnen de armen en/of kuiten ook behandeld worden.

Hoe werkt Bioslimming vergeleken met andere  bodywraps op de markt?

Bioslimming is een uniqe en innovatief product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap. Door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten heeft Bioslimming ook helende effecten, Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies optreedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?

Nee! Er zijn in vergelijking tot andere body wraps geen zouten aanwezig in Bioslimming producten. Tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken (het liefst meer dan 2 liter per dag)

Hoe kan ik de resultaten behouden/onderhouden?

Hoewel de Bioslimming behandeling goede resultaten geeft, kun je de resultaten verbeteren door de Bioslimming Homekit aan de behandeling toe te voegen. Deze is ontworpen om de resultaten van de salon behandeling te verbeteren, te versnellen en te onderhouden. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst. Ook het gebruik van de bioslimming drink en de belly perfection drink zorgt voor nog optimaler resultaat.

Ik heb geen overgewicht maar wil graag mijn lichaam verbeteren – is Bioslimming dan ook effectief?

Jazeker! Bioslimming is zeer effectief in het modelleren van het lichaam. De huid oogt niet alleen jonger: hij is ook steviger, gladder en vitaler. Bioslimming maakt de collageen aan waardoor het een geweldige anti-aging lichaamsbehandeling is.

Ik ben zwanger. Kan ik een Bioslimming behandeling ondergaan?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming niet geschikt als je zwanger bent. Echter is dit een uitstekende behandeling om je weer terug in vorm te krijgen na de bevalling.

Zijn Bioslimming behandelingen mogelijk nadat ik bevallen ben of borstvoeding geef?

Ja, het is de perfecte behandeling om je weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen na zes weken na de bevalling.

Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg je arts over hoe snel je een Bioslimming behandeling kan nemen.

Let op: Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid raad ik een test aan voor de behandeling. Neem contact op met je huisarts als je een medische aandoening hebt waarbij massage niet toegestaan is of waarbij je allergisch bent voor de actieve bestanddelen (koffie, algen…) Igv uitslag/jeuk halen we de producten gelijk weg met lauw water. 

Sprankeling Beautycare salon Opmeer Noord Holland afvallen afslanken striae cellulitis strakker maken lichaam wrap bioslimming