Massages

Massages in de Weere, gemeente Opmeer

U wordt geleefd door de dag, u hebt weinig tot geen moment voor uzelf, de hunker naar even meer in uw lijf zijn dan in uw hoofd. In de huidige tijd is er te kort tijd voor ontspanning en een moment voor uzelf. Even nergens aan hoeven denken. Plaats nemen op mijn behandelstoel, genieten van rustige muziek (of meer up tempo als u dat wenst), heerlijk geurende oliën en mijn tijd volledig voor u gereserveerd. Een korte massage kan u al het complete gevoel van ontspanning geven, daarom is er ruime keus aan soorten massages. Ik verwelkom u graag om één van de heerlijke massage te ondergaan die ik in mijn schoonheidssalon aanbied!

Rugmassage

Bij deze massage worden zowel de rug, schouders als nek gemasseerd.

Massage achterzijde

Tijdens deze massage wordt de gehele achterzijde van het lichaam gemasseerd. Bij de rug wordt gestart, waarna de benen en voeten heerlijk worden gemasseerd, afgesloten wordt met de armen en handen.

Complete lichaamsmassage

Het totaal pakket. Zowel de achterzijde wordt gemasseerd als ook de voorzijde van de benen, het decolleté en de hoofdhuid.

Zwangerschapsmassage

Een heerlijke massage voor de zwangere vrouw. 

* Massages worden alleen uitgevoerd bij vrouwen

* Geen medische behandelingen en geen erotische massages.

* De haren worden niet met olie gemasseerd, mocht er toch iets olie in de haren komen, droogshampoo en een kam/borstel zijn aanwezig om de haren weer netjes te maken.

Massage rug. Even ontspannen bij salon Sprankeling Beautycare de Weere, gemeente Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek
Massage. Even ontspannen bij salon Sprankeling Beautycare de Weere, gemeente Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek

Tarieven

Massage rug, nek en schouders

Duur: 30 min

€32,50

TIJDELIJKE AANBIEDING Massage achterzijde lichaam

Normaal €62,50

Duur: 60 min

€55,00

Zwangerschapsmassage

Duur: 60 min

€62,50

Massage gehele lichaam

Duur: 75 min

€75,00

Zwangerschapsmassage inclusief voetenbadje en wat lekkers te drinken

Duur: 75 min

€76,50

Wist u dat het ook heel leuk is om een cadeaubon te krijgen voor een massage? Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar ter waarde van elk willekeurig bedrag of een specifieke behandeling. Een bon cadeau geven? Schrijf mij een bericht via de contactpagina en ik regel het voor u.