Massages

Massages in de Weere, gemeente Opmeer

U wordt geleefd door de dag, u hebt weinig tot geen moment voor uzelf, de hunker naar even meer in uw lijf zijn dan in uw hoofd. In de huidige tijd is er te kort tijd voor ontspanning en een moment voor uzelf. Even nergens aan hoeven denken. Plaats nemen op mijn behandelstoel, genieten van rustige muziek (of meer up tempo als u dat wenst), heerlijk geurende oliën en mijn tijd volledig voor u gereserveerd. Een korte massage kan u al het complete gevoel van ontspanning geven, daarom is er ruime keus aan soorten massages. Ik verwelkom u graag om één van de heerlijke massage te ondergaan die ik in mijn schoonheidssalon aanbied!

Massages

Rugmassage

Bij deze massage worden zowel de rug, schouders als nek gemasseerd.

Massage achterzijde

Tijdens deze massage wordt de gehele achterzijde van het lichaam gemasseerd. Bij de rug wordt gestart, waarna de benen en voeten heerlijk worden gemasseerd, afgesloten wordt met de armen en handen.

Complete lichaamsmassage

Het totaal pakket. Zowel de achterzijde wordt gemasseerd als ook de voorzijde van de benen, het decolleté en de hoofdhuid.

* Massages worden alleen uitgevoerd bij vrouwen

* Geen medische behandelingen en geen erotische massages.

* De haren worden niet met olie gemasseerd, mocht er toch iets olie in de haren komen, droogshampoo en een kam/borstel zijn aanwezig om de haren weer netjes te maken.

Zwangerschapsmassage opmeer, noord holland de weere, sprankeling beautycare

Tarieven

Massage rug, nek en schouders

Duur: 30 min

€ 35,00

Massage achterzijde lichaam

Duur: 60 min

€ 65,00

Zwangerschapsmassage

Duur: 60 min

€ 65,00

Massage gehele lichaam

Duur: 75 min

€ 77,50

Wist u dat het ook heel leuk is om een cadeaubon te krijgen voor een massage? Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar ter waarde van elk willekeurig bedrag of een specifieke behandeling. Een bon cadeau geven? Schrijf mij een bericht via de contactpagina en ik regel het voor u.

Massage rug. Even ontspannen bij salon Sprankeling Beautycare de Weere, gemeente Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Er groeit nieuw leven in je! Je lichaam verandert, waar je wellicht wat aan moet wennen. Ook kan een zwangerschap best wat van je lijf vragen, mogelijk ontstaan er zelfs zwangerschapskwaaltjes (wat heel normaal is). 

Wil jij ontspannen, heb je wellicht wat last van je rug, hoofdpijn, misselijkheid of vermoeide benen of houd je vocht vast? Een zwangerschapsmassage kan je helpen om je meer comfortbalere te voelen in je lichaam. 

De massage:

- De massage wordt zowell in zij- als ruglig uitgevoerd

- De massage wordt met zachte strijkingen en knedingen uitgevoerd

- Specifieke drukpunten worden vermeden omdat dit mogelijk niet goed kan zijn voor de zwangerschap

- Je wordt daar waar nodig ondersteund om je houding zo optimaal mogelijk te maken tijdens de massage

- Vooraf wordt een intakegesprek gehouden om te bespreken hoe het gaat met de zwangerschap, of er medische zaken zijn waar ik rekening mee moet houden en in dit gesprek kan je ook aangeven of je je buik wel of niet gemasseerd wilt hebben. 

! Het is mogelijk om de massage vanaf 16 weken zwangerschap te ondergaan. 

Duur: 60 minuten

Tarief: €62,50