MAAIKE MOOIJ

Het gezicht achter Sprankeling Beautycare

' Mijn zorghart is niet meer weg te denken'


Na 12 jaar als ergotherapie in een ziekenhuis te hebben gewerkt is de wens om een eigen salon te openen in 2021 werkelijkheid geworden. Ik heb een plek gecreërd waar iemand volledig tot ontspanning kan komen door het aanbieden van gezichtsbehandelingen en massages. Mijn zorghart is alleen niet uit mij weg te denken, dus gaande weg heb ik ontdekt dat ik meer wil en kan bieden dan alleen gezichtsbehandelingen en massages.

 

Veel mensen lopen rond met onverklaarbare klachten, klachten waarvoor niet direct een oplossing lijkt te zijn binnen de medische wereld. Leer er maar mee leven! Dit heeft mijn aandacht getrokken. Hoe kan het dat zoveel mensen allerlei klachten hebben? Inmiddels heb ik level 1 aan de OERsterk Academie gevolgd om meer kennis te krijgen over leefstijl en welke invloed dit heeft op je functioneren (voeding, slapen, beweging, stress, mindset). In het verlengde hiervan is ook mijn interesse ontstaan in het (her)vinden van een balans in de vetzuren (omega 3) in een lichaam. Als hier een disbalans in is kan dit hele nare (onverklaarbare) klachten geven namelijk.

 

Daarnaast bied ik transformational cupping aan, een behandeling die heel diep werkt en zorgt dat klachten (fors) verminderen of zelfs helemaal verdwijnen, helemaal wanneer dit gecombineerd wordt met aromatherapie!

 

BIOSLIMMING • TRANSFORMATIONAL CUPPING • MASSAGES • VETZUURBALANS/OMEGA 3 • AROMATHERAPIE

 

 

 

Eigenaresse salon Opmeer, Maaike Mooij