Gezichtsbehandeling in de Weere, gemeente Opmeer

Behandeling op maat

Behandeling op maat is een behandeling die afgestemd is op uw huid, gekeken zal worden welke lijn van Klapp cosmetics het beste aansluit bij wat de wens is en wat uw huid nodig heeft.

Deze behandeling bestaat onder andere uit:

Indien wenselijk kunnen ook de wenkbrauwen geëpileerd/geharst worden (meerprijs), dit kan extra bij geboekt worden tijdens de reservering. De behandeling kan aangevuld worden met een serum/ampul (meerprijs).

Tijdsduur: 60 minuten
Tarief: € 66,50

Gezichtsbehandeling salon de Weere

Treatments

Tijdens een Klapp treatment wordt gebruik gemaakt van een kit, speciaal voor u alleen, waarin de te gebruiken producten zitten die nodig zijn voor 1 behandeling. Dit betekent geen grote potten of flesjes waar de producten uit gehaald worden. Hierdoor is de kracht van de werkstoffen hoog en blijft de kracht van deze werkstoffen optimaal aanwezig. Voor ieder huidtype en ieder gewenst effect is een aparte kit beschikbaar. Samen bekijken we wat de meest geschikte kit is voor uw huid en het effect dat u graag wenst.

Kuurbehandeling

Uw huid een flinke boost geven? Dan is het inzetten van meerdere behandelingen in korte tijd aan te raden. In een korte periode van 6 weken komt u meerdere keren naar de salon waar u een behandeling krijgt die is afgestemd op uw huid en uw wensen. Het resultaat? Vermindering van fijne lijntjes, een gezonder uitziende huid, een stralendere huid, wat wilt u nog meer?

Duur: 6 weken, u komt elke 2 weken voor een behandeling
Tarief: Afhankelijk van de soort behandeling. Neem hiervoor contact op via de contactpagina

Meer weten over wat welke treatment doet voor uw huid? Hier vindt u er meer over.

Tarieven treatments

A classic powerboost treatment

Duur: 75 min

€82,50

C Pure treatment

Duur: 75 min

€82,50

Hyaluronic treatment

Duur: 75 min

€82,50

Immun treatment

Duur: 75 min

€82,50