Groot goed: Vertrouwen in je lichaam!

Groot goed: Vertrouwen in je lichaam!

Voor degene die mij al een tijdje volgen is vast duidelijk geworden dat ik het afgelopen jaar een andere koers aan het varen ben binnen de salon. Een richting op waar ik mij helemaal happy bij voel, een richting die naar mijn idee ook nodig is. Waarom? Ik hoor en zie om mij heen steeds meer mensen die allerlei klachten hebben en hier niet tot nauwelijks vanaf komen. Leer er maar mee leven is de conclusie! Het is toch typisch dat er steeds meer klachten en rarigheden optreden?

 

Zelf heb ik het ook gemerkt, door een virus in mijn maag-/darmstelsel ben ik gewoon 3 jaar!! 3 jaar! aan het klungelen geweest. Ik moet zelfs zeggen dat ik nog steeds niet 100% de oude ben en de vraag is überhaupt of dit ook nog wel gaat gebeuren. Naast dat dit fysiek zo zijn sporen heeft nagelaten, heeft het ook mentaal flinke invloed. Ik heb enorm lang niet op mijn lijf kunnen vertrouwen. In de ochtend kon ik redelijk fit opstaan en mijn dag starten, maar 2 uur later kon ik beroerd zijn en niet meer instaat zijn om te werken. Naast dat ik veel kilo’s ben verloren, is dus ook de mentale veerkracht afgenomen. Ook heb ik weinig behoefte aan naar bed te gaan/te gaan slapen, omdat ik zoveel nachten ziek op de bank heb gezeten. Mijn hoofd heeft een bepaalde associatie gemaakt waardoor mijn lijf uiteindelijk een andere behoefte heeft gekregen. Langzaamaan verbetert dit gelukkig wel.

 

Ik ben in contact gekomen, via de Oersterk Academy waar ik level 1 heb gehaald, met iemand die mij zo goed heeft geadviseerd. Ze zijn met mij mijn hele verhaal langs gegaan om te kijken wat de trigger is geweest van mijn vele ziek zijn. Ook heb ik diverse supplementen gebruikt om mijn lijf weer meer op de rit te krijgen. Wauw wat een verademing, ik kan weer eten zonder dat ik gelijk beroerd word! Dit alles heeft mij zo doen beseffen dat een gezonde binnenkant van de mens de basis is voor een fijn en gelukkig leven.

 

In december start de opleiding transformational Cupping. Een opleiding waarbij ik niet alleen ga leren cuppen, maar waarbij heel veel elementen behandeld gaan komen: Detoxen, Oosterse geneeskunst, manuele therapie, voedingsleer etc. Zo’n mooie aanvulling op wat ik nu doe.

 

Bijna 1 jaar geleden heb ik de stap genomen om de zorg uit te gaan. Mijn baan als ergotherapeut heb ik opgezegd en ben mij volledig gaan focussen op de salon. Mijn plek waar ik de koers kan varen die ik graag wil. Een koers waarbij ik mensen kan helpen en begeleiden. Met het aanbieden van Bioslimming, transformational cupping en suppletie zie je toch mijn zorghart weer naar boven komen.

 

Mensen vragen aan mij: Ga je dan helemaal geen gezichtsbehandelingen en massages meer geven? Daar kan ik heel kort op antwoorden: Dit blijf ik zeker nog aanbieden. Waarom? Omdat vermindering van stress en spanning zorgt voor betere en intensere resultaten. Deze ontspanning kan ik bij mensen bereiken door het inzetten van de gezichtsbehandelingen en massages. Blijf je dus welkom voelen als dat de behandelingen zijn waar je voor wilt komen.

 

Zoals ik eerder schreef ben ik nog niet 100% de oude, maar als ik daar langer over nadenken besef ik ook dat ik, als ik dit niet had meegemaakt, nooit terecht was gekomen waar ik nu ben. Dan was ik nog in loondienst geweest en had ik mijn salon nooit kunnen uitbouwen tot waar ik nu al ben! Dingen gebeuren met een reden zullen we maar zeggen…