Omega 3, vitamine d3 en vitamine K2

Pak je onverklaarbare klachten aan!

Herken je iets van onderstaande?

⁉️ Je hebt "mist" in je hoofd

⁉️ Je hebt gewrichtsklachten

⁉️ Je bent (onverklaarbare) veel moe en hebt weinig energie

⁉️ Je huid is onzuiver en/of droog

⁉️ Je hebt ontstekingsgerelateerde klachten 

⁉️ Je spieren voelen zwak

⁉️Je kan je lastig concentreren

⁉️Je geheugen laat je regelmatig in de steek

⁉️En blijken er geen afwijkingen uit regulier bloedonderzoek?

Dan kan het heel goed zijn dat jouw omega 3 en omega 6 verhouding uit balans is. Hoe dit kan komen? Dit wordt over het algemeen veroorzaakt door de Westerse leefwijze en het Westerse voedingspatroon. We krijgen veel omega 6 binnen, eten meer bewerkte voeding dan vroeger en daar ontstaat al een disbalans. Het gevolg van deze disbalans kan ernstig zijn. Het veroorzaakt namelijk chronische ontstekingen in een lichaam, wat weer de basis is voor het ontstaan van allerlei chronische ziektes. Reden te meer om de balans tussen omega 3 en omega 6 aan te pakken. 

Sprankeling Beautycare, onverklaarbare klachten, hoofdpijn, stralen, omega 3, bloedtesten

Omega 3, onverklaarbare klachten, bloedtesten, noordholland opmeer

Maar hoe dan vraag je je vast af. Je start met een bloedtest, dan weet je immers of deze disbalans er is. Meten = weten! Een klein vingerprikje is voldoende. Na de afname van de test kan al gestart worden met het suppleren van omega 3. Wat hierbij belangrijk is, is dat gekozen wordt voor een hoogwaardig product, wat zo puur mogelijk is. Wanneer de uitslag van de test binnen is, weet jij precies hoe het gesteld is met je omega 3/6 balans. Omdat in de Westerse wereld te veel omega 6 wordt genomen en te kort omega 3 is bij vrijwel iedereen de disbalans aanwezig. 

In mijn salon maak ik gebruik van zo'n hoogwaardig product. Alle producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingredienten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken. Omdat deze producten alleen via aangesloten salons aangeschaft kunnen worden blijft de kwaliteit behouden en de regie op gedegen advies gewaarborgd. 

Wil jij korte metten maken met die "gekke, onverklaarbare" klachten en zorgen voor een gezond en evenwichtig lichaam? Neem dan snel contact op en maak een afspraak, zodat we kunnen bekijken hoe het gesteld is met jouw omega 3/6 balans.

De voordelen van omega 3

✅  Helpt tegen depressies en angsten

✅  Verbetert de gezondheid van de ogen

✅ Kan bij zwangerschap en na de geboorte de hersengezondheid bevorderen

✅  Heeft positieve invloed op risicofactoren voor hartziektes

✅  Kan ontstekingen tegengaan

✅  Kan het psychische  functioneren verbeteren

✅  Werkt positief op botten en gewrichten

✅  Kan zorgen voor een betere slaap

✅  Is goed voor de huid

Kortom een heel scala aan gezondheidsvoordelen

Van A tot Z begeleiding door mij!

Waarom wil je je bloed laten testen, welke klachten heb je, hoe gaat het met je? Allerlei zaken waarvan ik het belangrijk vind om ze te weten, zodat ik jou goed kan begeleiden. Je begeleiden met de afname van de test, je klachten doornemen, je advies geven over voeding, suppletie, leefstijl etc. 

Ik sta voor je klaar en laat je niet aan je lot over!

Kies voor langdurige verbetering en niet voor de quick fix.

6 maanden traject:

✅ 1e consult: Kennismaking, doornemen klachten, uitleg Omega 3, overige vitamines en belang suppletie + afname bloedtest. Duur: +/- 75 minuten

* Ik regel jouw omega 3 supplement (en eventueel andere vitamine) en zorg dat deze bij jou thuis wordt afgeleverd

✅ 2e consult na ongeveer 3 weken: Telefonisch doornemen uitslag. Duur +/- 15 minuten

✅ 3e consult na 5 maanden: Afnemen bloedtest (hertesten) + doornemen klachten

* Na 5 maanden krijg je een testkit thuis gestuurd, deze wordt gebruikt om te hertesten

✅ 4e consult: Telefonisch doornemen uitslag hertest. Duur +/- 15 minuten

Dit traject beslaat dus 6 maanden waarin we sowieso 4x actief contact met elkaar hebben.

Tarief: €249 Dit is inclusief de 4 actieve contactmomenten en de 1e bloedtest. Dit is exclusief de kosten voor de supplementen en de hertest na 5 maanden. 

Sprankeling Beautycare, omega 3 advies bloedtest klachten lichaam gezondheid

Eenmalig testen?

Indien je toch eerst wil testen en niet gelijk een 6 maanden traject wilt, is het mogelijk een consult te boeken en tijdens dit consult de bloedtest te laten afnemen. Hierna kan je besluiten wat je wilt, toch het 6 maanden traject, of alleen de afname van de suppletie. 

Duur: 60 minuten

Tarief: €135, dit is inclusief 60 minuten consult + de test

Abonnementskosten suppletie 

1. Omega 3 visolie inclusief bloedtest in maand 5 (€122 + €5,90 verzendkosten in de eerste maand, daarna €39 per maand + verzendkosten)  

2. Omega 3 visolie inclusief bloedtest in maand 5 en vit D en vit K (€135 in de eerste maand en daarna €62 per maand + verzendkosten)

Duur abonnement is 6 maanden. Na 5 maanden is het abonnement makkelijk zelf op te zeggen, indien je geen gebruik meer wenst te maken van de producten. 

Het wordt aangeraden om in de eerste maand je lichaam een extra boost te geven en dus een dubbele dosering visolie te nemen. Daarom ontvang je in de eerste maand 2 flessen. 

Sprankeling Beautycare Eqology Omega 3 vetzuren bloedtest

6 maanden

Een 6 maanden abonnement. Waarom? 

Rode bloedcellen hebben een levensduur van 120 dagen. Je rode bloedcellen hebben dus ongeveer 5 maanden de tijd nodig om de omega 3 vetzuren op te nemen. Kortdurend visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega 3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Je cellen hebben de tijd nodig om de vetzuren op te nemen. 

Wil je toch op een gegeven moment stoppen met het gebruik van de visolie? Dan kan het abonnement na 5 maanden makkelijk stop worden gezet. 

Geef jij jezelf en je lijf de kans om fit en gezond oud te worden?

Twijfel je?

Ben je er niet helemaal over uit of het 6 maanden traject geschikt voor je is? Wil je eens sparren over waar jij tegenaan loopt en waar je fysiek last van hebt? 

Boek dan 30 minuten sparren en bespreek je vragen/overwegingen. 

Tarief: €35

Indien je besluit het 6 maanden traject te starten, krijg je deze 30 minuten sparren van mij cadeau en hoef je deze dus niet te betalen. 

Sprankeling Beautycare omega 3 collageen huidveroudering verjongen visolie klachten