Week van de Stenenwinkel

Allerlei leuke acties en korting voor jou als klant! Waarom? Omdat ik dankbaar ben dat er vertrouwen vanuit jou, in mij als schoonheidsspecialiste is. Door dit vertrouwen heb  ik de kans om te ontwikkelen en groeien. Dank je wel!

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je een vriendin, producten zien, proeven en aanraken, krijgen van een professioneel advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. 

In de afgelopen jaren hebben veel kleine lokale ondernemers het moeilijk gehad. Om lokale winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. 

In de 'Week van de Stenen Winkel' doen lokale winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren we samen met dat de deuren van de winkel open staan. 

Sprankeling Beautycare doet ook mee aan deze week! Wat zeg ik, ik heb zelfs de actie met een week verlengd. Dit om iedereen de kans te geven gebruik te maken  van de leuke acties die er zullen zijn. Lees snel verder zodat je op de hoogte bent van wat er deze weken allemaal gaat gebeuren.

Sprankeling Beautycare, salon lokaal noordholland westfriesland

Sprankeling Beautycare, salon de weere, afvallen vetverliezen afslanken

❗️❗️❗️Een actie die dit jaar niet meer terugkomt!❗️❗️❗️

Deze actie komt niet meer terug dit jaar, dus wil jij nu jezelf en je lijf klaar stomen voor de zomer? Zodat je zelfverzekerd kan stralen en weer je favoriete jurkje, broek of bikini aan kan! Boek dan nu jouw Bioslimmingkuur.

Wanneer jij tussen 8 en 19 mei een Bioslimming proefbehandeling boekt, kan je een Bioslimmingkuur aan schaffen met korting! 

Nu eenmalig afgeprijsd van €735 voor €635. (6 behandelingen benen/buik/billen/rug). €100 korting!

Jouw resultaat nog meer kracht bij zetten? Detox dan ook van binnenuit. Bij het boeken van een kuur tussen 8 en 19 mei krijg je ook nog 15% korting op de aanschaf van de Bioslimming drink.

Wacht niet langer, kies voor een fit, energiek en strak lijf zodat jij vol zelfvertrouwen kan genieten deze zomer!

 

Voorwaarden:

- Wil je gebruik kunnen maken van dit eenmalige aanbod dit jaar, dan boeken we na de proefbehandeling direct de 6 behandelingen in.

- De kuur wordt gelijk na de proefbehandeling afgerekend

- Je kunt gelijk gebruik maken van de 15% korting op de Bioslimming drink, zodat je direct kan starten met detoxen! Geldig op 1 fles.

Wil je meer lezen over Bioslimming? Klik dan hier en zie ook de resultaten!

 

Boek tussen 8 en 19 mei een gezichtsbehandeling en krijg een Mask lab treatment t.w.v. €12,50 voor thuis cadeau.

Een heerlijke treatment met hierin een serum, masker en crème. Geef jouw huid die extra boost en kom voor een heerlijke gezichtsbehandeling en zet de huidverbetering thuis nog verder voort met de treatment voor thuis.

Dag fijne lijntjes, dag vochtarme huid, hallo frisse, uitgeruste uitstraling!

Sprankeling Beautycare, gezichtsbehandeling salon opmeer huidverbeteren antiaging korting

Rugmassage salon opmeer korting schoonheidssalon

Tijd voor een heerlijke rugmassage waarbij met olie je rug wordt gemasseerd en even goed wordt losgemaakt. Alle spanning loslaten en een half uur lang even niks hoeven!

Normaal is deze massage €32,50, maar nu speciaal voor de week van de Stenen winkel is de prijs verlaagd naar €27,50. Boek tussen 8 en 19 mei een rugmassage en de korting wordt bij het afrekenen verrekend! Zie ik je snel?

In de week van 8 - 14 mei krijg je ook de kans om een cadeaubon t.w.v. €20 te winnen! Hoe tof is dat. Deze cadeaubon is te besteden op een gezichtsbehandeling of massage naar keuze! 

Hoe je kan winnen? 

- Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan doe je automatisch mee! Aanmelden kan helemaal onderaan deze pagina

- Of reageer onder de post op facebook of Instagram 

Op zondagavond 14 mei verzamel ik alle namen en grabbel de winnaar en maak deze bekend via de nieuwsbrief en social media.

Voorwaarden:

- De cadeaubon is te besteden buiten de weken van de Stenen winkel om

- De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld

- De cadeaubon kan worden ingezet bij een gezichtsbehandeling of massage naar keuze

Sprankeling beautycare salon, winactie cadeaubon